sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Xmas!

Olihan joulu! Isovanhemmat oli meillä illallisella ja auottiin Mikin kanssa hieman lahjoja. Sain parit villasukat, suklaata, sekä rahaa sellaset pari tonnia:D (JOO, pari tonnia... MARKKOINA! Täytyy käydä stadissa Suomen pankissa vaihtamassa ennen helmikuuta). Lahjojen jaon jälkeen lähdinkin sitten Vesalle, jonne oli rantautunu uus palju! Kuvat kertookin, oliko siellä poikien kanssa hauskaa. Slightly gay, but no homo. Perus poikakalenteri!:D

tiistai 20. joulukuuta 2011

Orkidea 20v - Lahti

Orkidea: 20 years of DJing & album release celebration tour (Lahti)

Tapio Dj Orkidea Hakanen on siis jo parikymmentä vuotta kiertäny ympäri maailmaa räjäyttelemässä klubeja. Itsehän en siis ollu ees syntyny, kun kaveri oli jo alottanu soittamaan, HUH! Täytyy kyllä arvostaa! (:

Tässä pari kuvaa keikalta, seuraavan kerran itse osallistun kiertueelle 14.1.2012 Hämeenlinnassa, jossa Orkidea esiintyy Push Up!:ssa, tässä fb event.

ps. Toni kasvatti myös tapahtumaa varten komeen keesin!:D


lauantai 17. joulukuuta 2011

Black & White

Sinja - Eelis - Jessica - kokeilin, miltä maailma näyttää mustavalkosena. (:


Neroner

Neron nykynen tuotanto iskee aika vahvasti takaraivoon, näitä määää kuuntelen! (toki paljon muutakin!:D)
Lisäks nois videois on tosipaljon kaikkee mageeta!

ps. Oon käyttäny pitkään nimimerkkiä Oner, vähän ku uusiks järjestelee kirjaimia niin se on vähän ku nerO! (:






vai Skrillexin remix samasta? emt. kumpi ees on paree, mut toi Skrillex livenä oli kyl ihan mieletön!:D


keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Club Kiss Lohja & Turku - Dj Komet & Dj Rno + Lord Est

Huhhuh! Tuli taas kreisibailattua läpi viikonlopun Club Kissin kiertueen kanssa perjantaina Lohjalla Lohessa, sekä Lauantaina Tursussa Primassa. Tiskijukkina mukana olivat Dj Rno ja Dj Komet, Lohjalla esiintyi myös Lord Est ja pari tanssityttöä. ;-------)

perjantai 9. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän paraati.

Kuten tuossa aiemmin mainitsinkin, olin tiistaina kuvaamassa itsenäisyyspäivän paraatia Tampereella nääs. Nyt kuvia on julki Ruotuväen nettisivuilla, joten kait niitä tännekin voin pari postailla hieman isompana. Kun tuolla ois ollu joku tilt-shift-objectiivi messis, niin ois saanu ihan törkeen siistei ruutui!

ps. Lehden sivuilla myös mun tekemä banneri!

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Bileiden synttäreitä... täh?

Club Kiss -kiertue juhlisti 1v-synttäreitään 3.12 lauantaina Lahden Tivolissa, sekä Push Up!-bileet 7-vuotis synttäreitään maanantaina 5.12 Hämeenlinnan Sirkuksessa. Tällä viikolla Club Kiss on Lohjalla Lohessa perjantaina 10.12 Lord Estin kanssa, sekä  Turussa Primassa 11.12 - tulee kyllä melkoset bileet, molemmissa oon kuvailemassa! (:

Club Kissin bileissä esiintyi Dj Spektri & Dj Kid Lo,
Push Up! bileissä Dj Mio, K-System & Judge Jules.


Oli kyllä siistejä bailuja tää hieman pidennetty loma (pe-ma) täynnä, tässä hieman maistiaisia molemmista.

Tididididi

Jälleen kerran tosi siisti otsikko, en oikeen keksi niihin mitään järkevää ikinä! :------D

No mutta itse asiaan, olin perjantaina kuvaamassa Asan keikkaa Lafkassa Tikkurilassa, lauantaina Club Kissiä Lahden Tivolissa, maanantaina puolisentuntia Jessicaa tässä Lammilla, maanantai-iltana Semi Hevi:stä pari promokuvaa, jonka jälkeen vielä Push Up -partyja Hämeenlinnan sirkkelissä, eilen tiistaina itsenäisyyspäivän paraatia Tampereella. Ollu siis melkonen viikonloppu, mikäli nyt tiistain viel viikonlopuks voi laskea, kaiketi jos se vähän venähtää? :D

Kun olin perjantaina Asan keikalla, josta tehtiin haastattelua lehteen, niin mulla ei tietenkään ollu yhtään siviilivaatetta stadissa mukana. Kävimpä sitten reippaana poikana UFFilta kalastamassa housut 8e, sekä H&M paidan 9,95e. Kengät sain meidän lehden graafikolta ja takin yhdeltä toimittajalta, vyö yms. tulikin sitten firman puolesta.

Lauantaina kävin aamulla ostelemassa Samyangin 14mm f/2.8 fisun, koska on parempilaatunen ja valovoimaisempi, kun saman merkin 8mm, sekä toimii sitten joskus tulevaisuudessa myös täyskennosessa. ;)

Eilen sitten paraatissa oltiin Eeron kanssa tekemässä juttua, pääsin myös YLE:n nosturin kyytiin kuvaamaan paraatin marssia parhailta paikoilta, kuvaajana kannattaa kysyä aina rohkeesti, josko jonnekin pääsis kuvaamaan, usein tulee ajateltua, että "en kyllä varmaan pääse, ei tonne voi mennä", mutta sitten kun käy kysymässä asiaa, niin vastaus onkin myönteinen. Kuvauskalustona mukana oli Firmalta Canonin 5D mkII + 70-200L f/2.8, ja oma Nikonin D90 + AF-S 24-70 f/2.8. Eipä tarvinnu ruveta ruuvaileen objectiiveja keskenkaiken, kun sai näppärästi otettua toisen kaulalta, jos tarvi äkkiä päästä lähemmäks tai kauemmaks.

Kiirettä on siis pitänyt, enkä kaikkia kuvia kerkeekkään vielä tähän hätään julkasemaan, lehden kuviakaan kun en ees saa julkaista ennen lehden ilmestymistä, mutta tässä nyt pari päällimmäistä. Illemmalla luvassa sit vielä parit bilekuvat jakoon! :)

maanantai 5. joulukuuta 2011

Naamakirja

"No kun muutkin!", niin kai mäkin nyt sitten perässä. Montakohan vuotta kestää saada ees sata tykkääjää? :)

Klikkaa ja tykkää!

torstai 1. joulukuuta 2011

Semisti lunta ja videoo!

Kaveri vinkkas tällasen skimbatrailerin Vimeosta, ihan törkeen siistiä, oispa jo lunta! Videossa kaverit on kuvannu kevään vikoilla lumilla jossain cityssä mieletöntä settiä, houkuttais itteekin hommata joskus joku videokamera, mutta taloustilanteen kannalta tulee ehkä ajankohtasemmaks joskus intin jälkeen pidemmällä ensvuoden puolella.

Voi olla, että joku fullframe+video -kombinaatiorunko tulee Nikonilta alkuvuodesta(?), ainakin toivon niin ja Nikonrumors on vähän sellasta vihjaillukin, hotsittais ostella joku Canonin 5d mkII vastaavilla video-ominaisuuksilla oleva runko, kuitenkin Nikonin stillitekniikalla ja muilla ominaisuuksilla, mitkä on jo jotenkin päin tonne alitajuntaan imeytyny. Niin ja ois muutama filmaukseen täydellisesti sopiva manuaaliputkikin jo tossa valmiina, loittorengas -sarja, Nikkor 55mm f/1.2, 28mm f/3.5, 135mm f/2.8 + sitten tietenkin noi kaikki valovoimaset AF-putket. (: