lauantai 24. syyskuuta 2011

X to the Z

Villi viikonloppu Pekan kanssa Stadissa & Lahdessa.

Perjantaina matka johti jälleen kerran Circukseen Helsingin keskustaan, jossa tuli kuvailtua Xzibitin keikkaa Pekan kanssa (Pegosphoto). Keikan jälkeen hotlaan jatkoille, josta aamulla lähdettiinkin takaisin keskustaan palloilemaan, syötiin Eerikin pippurissa maukkaat kebut ja käytiin vähän kaupoissa, mukaan itselle tarttu pari uutta paitaa ja muutama uusi idea.
       Kun lauantai oli hetken edennyt pidemmälle, lähdettiinkin jo ajelemaan kohti Lahtea, käytiin ennen Senssin avajaisia kasailemassa valoja etc. illan eventtiä varten ja hengailtiin siellä hetki. Kahdentoista maissa Cheek TS ja Brädi alkoivatkin sitten soittamaan Tivolissa, jonne siirryimme kattelemaan keikan läpi ja siellä sitten oltiin loppuilta enemmän ja vähemmän selvinpäin, jokatapauksessa hauskaa oli ja sehän on pääasia. (:


Loppuun vielä mahtu kuva itsestäkin kyseiseltä reissulta, postauksessa vierähti hetki aikaa kun oltiin pari viikkoa intissä kiinni, mutta nyt kun taas viikonloppuna ehtii koneella olla, niin ehköhän huomenissa ehdi vielä jotain törkeyksiä kirjotella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti