maanantai 31. lokakuuta 2011

Club Silk avajaiset

Loput kuvat täällä

Club Silkki siis avattiin Kampin tuntumaan, erittäin miellyttävä clubin ja lounguen risteytys, jossa soi vaan hyvää musiikkia. Jos liikutte pääkaupunkiseudulla ja vastaavat paikat sytyttää niin suosittelen ehdottomasti pistäytymään paikalla. :) Linkki Silkin facebook-kanavalle

2 kommenttia:

 1. Vähän tuhnuiksi jääneet nuo klubi-kuvat. Mutta muuten sivuillasi on oikein hienoa materiaalia!

  Klubeilla ja keikoilla kuvaaminen vaatii onnistuakseen usein siihen erikseen erikoistumisen, ja huomaan kuvamateriaalisi perusteella sen, että kovin paljoa et ole sisätiloissa vaihtuvassa valaistuksessa kuvannut?

  Ulkokuvissa on mainio sommittelu ja rajaus, joistakin puuttuu ehkä se sun "oma idea", koska kuvat läpikäymällä huomaa, mitkä kuvat poikkeavat tyylistäsi.

  Jatka harrastustasi, valokuvaus on parasta huumetta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta, olen vasta noin vuoden kuvaillut hieman tapahtumia ja ihmisiä, paljon tässä vaiheessa onkin viellä opittavaa edessä, ja oppiminen tässä vaiheessa onkin tavoitteena. :)

  En vielä oo mitään koulua valokuvauksen suhteen käynyt, ja kaikki kritiikki onkin hyvin tervetullutta. Olisi hienoa kuulla yksityiskohtaisempia arvioita etenkin ihmiskuvista.

  Vaikka ihminen onkin apina, niin en mielestäni ole juurikaan muiden kuvia apinoinut, korkeintaan alitajuisesti. Tosin valosetuppeja ja valon käyttöä erityisesti oon muiden julkaisuista tutkaillut, ne vain tuntuvat olevan suuri salaisuus kaikkialla.

  VastaaPoista