perjantai 4. marraskuuta 2011

Sinja ja syksy

Nyt kun tuolla Stadissa tulee pyörittyä firman piikkiin aiiiika paljon, niin iltasin on parisen tuntia aikaa pyöriä kaupungilla esim. kuvailemassa.Vaikka ulkona onkin jo kovin viileää pimeää ja harmaata työpäivän jälkeen, niin Sinjan kanssa näin ollaan sitten pari kertaa tehtykin............. ! :)


Ja vielä loppuun pieni kuva vikasta asetelmasta, lisäksi katulamppu valaisi lievästi maata. Usein aika yksinkertaisellakin valosetupilla saa kuvaan tuotua vähän erilaista ilmettä. :)

5 kommenttia:

 1. Kaipasit niitä kommentteja henkilö kuviin :) Eli ylimmässä kuvassa on ainakin valaistus toiminut hyvin. Eikö sulla ole yks välkky kameran vasemmalla puolella minkä oot väläyttäny kameran omalla tuikulla? Silmät oot saannut hienosti esille vaikkin se on varmaan vaatinut hieman käsittelyä niinkuin normaalistikkin.. Ja toi makeing of kuva on hyvä tai ainakin mä diggaan niistä aina.

  VastaaPoista
 2. Kiitosta! Vasemmalla yläviistossa taisi olla 110cm prollyboxi ja alempana elinkan valkonen läpiampuva varjo todella pienellä teholla, kuten silmän heijastuksesta ehkä näkeekin. Laukaisuun käytän oikeastaan aina Elinkan Skyportteja.

  Pitäs varmaan otella lisää noita "making of" kuvia, on tullu niistä tosi hyvää palautetta. Monasti vaan unohtuu ottaa sellanen. :)

  VastaaPoista
 3. Joo niin niitä pitäs ottaa mutta sama vika monesti itellä...

  VastaaPoista
 4. Making of kuvat on aina kivoja, samoten olis mukava lukea exif-tietoja ja myös salaman teho olisi ihan mukava tietää joissakin tapauksissa :)

  VastaaPoista
 5. Tack! Niistä onkin tullut tosi hyvää palautetta. Exifejä löytynee http://oner.1g.fi/kuvat/ kuvan alta, kunhan ensin oikean löytää. Tuikkujen tehojakin varmasti jatkossa tulee julki ainakin jonkin verran. :)

  VastaaPoista