maanantai 19. maaliskuuta 2012

Lahti2Ibiza: 17.3 w/ Oliver Lang

Oli kyllä kerrassaan ihan älyttömät bileet! Senssin narikka oli täynnä ja jonoa oli 02:30 asti niin, että aina kun joku lähti ulos niin uutta porukkaa tuli sisään, varmaankin tän vuoden parhaat bileet... toistaseksi..

Kun Lahden bileet on jo osoittanut suosionsa, niin tottakai ibizan saari tuodaan myös Helsingin Circukseen 19.5. !! Bileet on 2ibizan 1-vuotis bailut, joten tälle ja seuraavalle päivälle kannattaa pyhittää kalenterista tilaa ja vaikkapa varata Omenahotelli halvalla siitä parinsadan metrin päästä, tulee oleen meno vielä hullumpaa kun aiemmin! Laasereita, pyrotekniikkaa, vaahtoa, hulluutta!

////////// Facebook-event ////////////////////// Ennakkoliput - Tiketti //////////


It was such a crazy party at Lahti, maybe craziest in this by this year. People came in and paid still at 02:30 am, because the club's cloakroom couldn't handle more. The place was full and the night was the most awesome for a long time.

...so far the 2ibza has been very popular in Tampere and Lahti, so we tought that we should bring the ibiza island to Helsinki also!! The event will be held 19.05.2012 @ Circus. It's a One-year celebration party, so it WILL be bigger than anything you've ever seen in the middle of our capital, Lasers, indoor pyrotechnics, foam, madness! So... prepare for this and book your tickets and hotels! ;)

////////// Facebook-event ////////////////////// Tickets presale - Tiketti //////////
 


Lahti2ibiza 17.03.2012 video © Jesse Braun // Brame Productions

3 kommenttia:

 1. Sulla on täällä aivan järjettömän upeita kuvia! Huomaa, että oot kehittyny paljon, kun lukasin tässä koko blogis läpi :D Toivottavasti mäkin vielä joskus osaan noin hyvin ja kiitokset lukijaksi liittymisestä myöskin!

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hienoja kuvia, tässä iskee ihan kateus päälle! :)

  VastaaPoista
 3. Vilma; Tack! Ja kiitos vain itsellesi! ;)

  Pohjoisenpoika; Kiitos, suotta näille kateellinen oot! :D

  VastaaPoista