torstai 12. huhtikuuta 2012

Up to date!

Päivittelin hieman tossa blogin ulkoasua vaaleammaksi ja pirteämmäksi näin kevään ja kesän saapumisen kunniaksi. pienenä bonarina kuva meeeikästä viimeviikonlopun bileistä. (:

Summer is coming, so I tought that now is the time to update my blog a little. Lighter and brighter theme fits here sooo well! ....and a little bonus, picture of me @ last weekend's party. (:

© Tero Heino

13 kommenttia:

 1. Taas yksi näitä valokuvaajia joilla on resursseja valokuvata, on rahaa, vehkeet ja pelit. mutta silmää ei. Kuvista puuttuu se jokin, hyvälaatu on mutta kuvista puuttuu se.. tiedät kyllä.

  VastaaPoista
 2. Koponee; NiiN.. :DDD

  Anonyymi; Tiedostan kyllä, että kuvistani puuttuu jonkinverran sisältöä ja sitä jatkossa yritänkin tuoda enemmän ruutuihin. En loppujenlopuks kovin kauaa oo vielä kuitenkaan harrastanu kuvausta, ja luulis että se paskuus lähtee harjottelemalla. :) Kommenttisi vaikutti jossainmäärin hieman ilkeältä/katkeralta, hieman perustellumpi kritisoiva kommentti ehkä voisi auttaa mua jopa kehittymään? ps. why so serious?

  VastaaPoista
 3. mikä kamera sulla on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikonin D90 löytyy pari kappaletta itseltä, mutta blogiin on tullu kuvattua paljon niin Nikonin, kuin Canoninkin kameroita, joita on yhteensä tässä n. 6 ollu käytössä. :D Nyt on pian luvassa pientä kalustopäivitystä ja yritän tehdä laajemman postauksen aiheesta ensikuussa, kun päivitys on ohi. :)

   Poista
 4. Joo ei Henkan peruskalusto kyl oikeesti oo mitään välinerunkkarin tavaraa. Suurimman osan taidat hoitaa tosiaan nikonin "halpisrungolla" D90 ja sen peruskakkuloilla 35/1.8 ja 85/1.8? Mut ois kiva kans tietää vähä että mitä kuviin kaivataan lisää? ;D mikä olisi nyymin silmään parempaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teknisesti Henrin kuvathan on todella kaunista katseltavaa (valotukset aina onnistunu tms), mutta sisällön puutteen tunne voi tulla katselijalle siitä, että oot kuvannut lähinnä vain keikkoja, bileitä ja kauniita tyttöjä. Susta saa hyvin yksipuolisen kuvaajan kuvan.

   Lähe kuvaamaan jtn aivan muuta ja keskity enemmän asetteluun, kun loppujen lopuksi noi sun kaikki kuvat, joita oon nähny toistaa aika lailla samaa ulosantia. Tietty omat intressit ohjaa jokasen kuvaamista, mut jos aikoo kuvata työkseen jossain vaiheessa, niin pitää olla aika tilanteisiin sopeutuva. Yhdellä kaavalla ei voi mennä loputtomiin. : )

   t. appu

   Poista
  2. True that. Pääosin kuvauskohteet on tosiaan ollu bileitä, mutta se on se mistä tällä hetkellä saan rahaa. Lehteen oon kokeillu kuviin vähän erilaista rajaamista välillä, niitä kuvia tosin vähemmän oon täällä julkassut ajanpuutteen takia, arki kun menee intissä ja viikonloput bileissä, niin eipä juuri ole muuta kerinnyt tuottamaan, mutta tähänkin on tulossa ratkaisuja.. ;) Pitäisi tosiaan vähän laajempaa skaalaa pitää näissä postauksissa, tahti ainakin tihenee pian.

   Poista
 5. eii vitsit sul on aivan ihana blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Törmäsin sun nimeen ja myöhemmin blogiin K-System -kuvista. Tykkäsin kovasti ja kuvista välitty hyvin fiilistä. Kuvissa oli tarjolla melko nättiä bokehia, millasilla linsseillä liikut tuolla kantakapakoissa? Samoin valonkäyttö oli hyvän näköstä, olisko mitään vinkkejä sen suhteen tälläselle kaverille, joka vähemmän on tuolla yökerhoissa kuvaillut? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heya! Kiitos, fiilis ja oikea valo itsellä onkin hakusessa, hyvä että rupeaa muitakin jo jossain määrin miellyttämään. :p Laseja on 14-200mm, pimein f/2.8 ja kirkkain f/1.2 ja siellä välimaastossa pyöritäänkin. Vinkkejä ois monenmoista, mutta en niitä jaa juurikaan kuin hyvin pienen piirin sisällä, koska kilpailu alalla on melkoista. Mutta tässä pieni protip:

   Opettele tuntemaan omat laitteistosi ja niiden rajat, älä anna nykyisen kalustosi olla luovuutesi este, sillä se ei oikeasti ole (okei, pimeässä tarvii usein lisäsalaman). Jos tunnet kalustosi kunnolla ja osaat käyttää sitä, niin hetket ei mene ohi. Sittenkun oma kalusto on tuttu, niin opettele lukemaan ja tuntemaan valoa, think think & think - ei se niin vaikeaa ole. ;) Kun em. asiat on kondiksessa, niin löydä ne aiemmin ohikiitäneet hetket ja kuvakulmat, ja käytä ne hyväkses, sit on nättiä ruutua! (:

   Poista