tiistai 8. toukokuuta 2012

Yo yo yo! ft. Kreeta

 Pian rupeaa taas olemaan aika, kun ihmiset valmistuvat erilaisista kouluista, pääsevät ripille ja ovat astetta valmiimpia kohtaamaan suuren muaaailman haasteita. Tuossa taannoin käytiinkin Kreetan kanssa ottamassa pari ylioppilaskuvaa jotka onnistuivat mielestäni suht hyvin. Oon myös henkisesti varautunu ottamaan muutamat valmistujaiskuvat tässä keväällä/kesällä, so call me maybe? ;)


5 kommenttia:

 1. Tosi hyvät kuvat, vähän erilaiset kun perus yo-kuvat jotka on jotain kesäistä vihreetä taustaa vasten ja aurinko paistaa ja blaa blaa. Tytöllä on niin kauniin siniset silmät että ne sopii hienosti tohon värimaailmaan, ja toi hame on niin magee! Vielä kun sen olis saanu hulmuilemaan tuulessa jotenkin kivasti... ok tuli outo hypetyskommentti mut ihastuin ihan vähän näihin kuviin haha. :D

  VastaaPoista
 2. wuhuuu! Toi eka vois olla se virallinen kuvanen.

  VastaaPoista
 3. Sinja; Kiitostakiitosta!! Vähän oli tarkotuskin hakea jotain normaalista poikkeavaa kuviin, ehkä jopa vähän enemmänkin, mutta näin oli omasta mielestä aika sopiva. Pieni hulmuilu(:D) ois ollu kyl jees lisä, mutta aina kaikkea ei voi saada. ps. ihan kiva hypetyskommentti oli, piristi! (:

  Kreeta; !!!!!!! Miksipäs ei! :p

  VastaaPoista
 4. Hirveen hyvii ylioppilaskuvii! saisinpa samanlaisii ens viikolla :-)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia sulla täällä :) :)

  VastaaPoista