tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pipefest 2012

Festarikesä sai hieman jatkoa viimeviikonloppuna Himoksella järjestetyillä Pipefesteillä. Kuvailin sielä torstaista lauantaihin pääosin artisteja, ja tapahtumaa hieman muutenkin. Pidemmittä puheitta itse kuviin. ;)
12 kommenttia:

 1. Ei hemmetti että näyttää hyvältä! Harmittaa kyllä etten päässy pipefesteille, ehkä ens kesänä:) Näitä kuvia on ihan mahtavaa kattoa varsinki jos ite on ollu samoilla festareilla, saa fiilistellä jälkikäteen ku ne omat kuvat on monesti vaan sellasia kännisen taideteoksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D No mut jostainhan sitä on alotettava, on ne omatkin kuvat tainu jotain sellasia aikoinaan alottaessa olla. ;)

   Poista
 2. Hienoja kuvia taas vaihteeks, ei voi muuta sanoo! :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia otat! ootko valokuvaaja ihan kokopäiväisesti vai enemmän harrastus? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KiiiiiiiiTos! Vähän vaan harrastelen... toistaseks. Toivottavasti joskus sillä leivän saisin pöytääni tuotua. :p

   Poista
 4. Moro! Älyttömän siistejä kuvia !!! Miten tai minkä kautta saat ns. photo-passin festareille ? Ei tarvitse vastata jos se on ammattisalaisuus :)

  VastaaPoista
 5. Thankkkkks! Yleensä tapahtuman järjestäjätaholta tulee pyyntöä että tulisinko korvausta vastaan kuvaamaan X tapahtumaa, yleensä itellä ollu artisti + media -passit, koska pelkkä mediapassi välillä rajottaa kulkemista. Tosin jos ei oo tällasia 'suhteita', niin kuvaamaan tapahtumiin pääsee usein normaalin akkreditoinnin kautta tapahtuman sivuilta... itse en tosin ilmaiseksi tuota hommaa tee. :)

  VastaaPoista
 6. Tästä saa nyt sellaisen kuvan, että normaalin akkreditoinnin kautta tulevat kuvaajat kuvaisivat aina ilmaiseksi, ja sinä olet ainoa stara, joka kutsutaan paikalle ja jolle maksetaan ja lykätään vielä artistipassi kouraan, ettei tarvitse normaalin median ehdoilla toimia. On siellä akkreditoitujen seassa tietysti niitä, jotka kuvaavat omaksi ilokseen ja omiin tarkoituksiin ja tällöin myös ilmaiseksi, mutta paljon myös esim. lehtikuvaajia ym. joiden palkkion maksaa vain eri taho kuin tapahtuman järjestäjä.

  Vaan eipä tämä blogisi ensimmäinen kommentti ollut, jossa annat itsestäsi hieman ylimielisen kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei kuitenkaan ole tarkoitus olla millääntavalla ylimielinen. Tietenkin paikalla on muita kuvaajia eri tahoilta varsinkin isommissa tapahtumissa. Hyväksyn kyllä muutkin kuvaajat tapahtumissa ihan oletusarvona, mutta kyllähän se häiritsee, kun ns. 'ilmaistyöntekijät' syövät omaa palkkaa ja ovat kokemattomuutensa vuoksi välillä tielläkin ja saattavat väärintoimiessaan luoda alasta huonoa kuvaa tietämättömyyttään. Toisaalta tekemällä oppii, ja se on myös tapa jolla itse aloitin.

   Mutta tosiaan, tarkoitus ei ole töykeä olla, ei ollenkaan. Pahoitteluni niille jotka vastauksistani häiriintyvät / ovat häiriintyneet. :/

   Poista