sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kaikenmoista

Kaikenmoista kuvailua tästä lähiajoilta, on tullu nyt hetken aikaa kuvattua hieman normaalia vähemmän, mutta lisää kuvattavaa on taas pian tiedossa. Kokeilin kuumavalo+salama -yhdistelmää Jessican kanssa, mutta aika heikoin tuloksin, kun kylmyys pääs yllättämään. (paska kesä :D) Kävin myös vähän shoppaileen, päällimmäisenä mainintana uudet (ekat, ei varmasti vikat !!) conssit. C: Lisäks tuli pyörittyä päihteiden yössä ja kävin kattoon expendables 2, joka oli aika koomista räiskintää kuten odottaa saattoikin sillä näyttelijäkattauksella, mutta näyttelijöiden ominaisista roolihahmoista heitetty läppä oli jopa suht hauskaa. :D

On nyt tullu myös kierreltyä ympäri ja ämpäri, viikon sisään Lahti/Hämeenlinna/Helsinki/Tampere/Nastola, ja muuten Nastolasta Efesistä saa varmaan Suomen pisimmät rullakebut! Mustakin vaihteeks yks kuva jakoon, ja koska osaan pitää lippistä päässä, niin korvat höröttää aika nätisti, mutta älkää antako sen häiritä. :-------D Käytiin myös kattomassa Pelicanssin harjotuspeliä veli venäläisiä vastaan, sanonta "tunti turpaan" kuvais matsia varmaan parhaiten.

ps. Sekavin postaus 4 ever, toivottavasti tästä nyt jotain tolkkua ottaa. (:
ps2. ainiin ja Mikki (meeeikäläisen haukku) täytti 1.9. yhdeksän vuotta. C:
7 kommenttia:

 1. on kyl joo rullakebul mittaa :-Dd ja toi eka kuva on kyl jeees!
  ja kunnon random postaus on kyl joo......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khyl maar, tuol suosittelen käymään, meen varmasti itekin uudestaan! :D Random postaus, mutta se oli sitä sekavaa aikaa! ;Dp

   Poista
 2. Määki oon nähny livenä ton tasapainottelijan! Siitähän ei saa ottaa läheltä kuvaa ilman pientä maksua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on vissiin ollu tossa samojen puiden välissä keikkumassa joka kesä niin pitkään kun muistan :D! Joo, kait se siitä rahaa ois pyytäny, siks otinkin kuvan vähän kauempaa... ja no, saahan ihmisiä kuvata julkisilla paikoilla. (:

   Poista
  2. Niin, totta! Ketä tahansa saa kuvata julkisella paikalla, mutta ainakaan katsetta kameraan tolta ei saa maksamatta. Vuos sitten ihan hyvä hyvyyttäni heitin euron.

   Poista
 3. Heyheyhey millasta linssiä on käytetty kolmannessa kuvassa? Onpi smoothia jälkeä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyyy, Noi kaikki on kuvattu Nikkor AF-S 24-70mm /2.8 tai Nikkor AF-S 85mm f/1.8, tuo kolmas kuva jossa mä itse olen, on kuvattu tuolla 85mm primellä. :)

   Poista