perjantai 12. heinäkuuta 2013

Summer Up 2013

Festarikuvaaa once again. :)


Olipas melkoset festarit, tässä muutama mun kuvista, meidän kuvaajatiimistä paikalla oli 5 kuvaajaa, ja lopputuloksena festareista tulikin yli 1200 julkaistua kuvaa. Se on aika paljon, en tiedä jaksaako niitä kukaan selata, mutta löytyy Summer Upin fb-sivulta, ja sinne linkattuna... kaikkia ei edes vielä ole sielä julkaistu, joten jos muistit että juuri susta otettiin sielä kuva, niin nyt silmä _kovana_. :--D

2 kommenttia:

 1. Huhu, oon tässä nyt melkeen tunnin käyny läpi näitä sun kuvia ja täytyy sanoa että on kyllä ihan mieletöntä settiä! Niin vain puhdasta ja kaunista kuvaa tyylillä ja taidolla :)))

  Mukava nähdä nuita valosetuppeja kun on tullu niin vähän niitten kanssa ite värkättyä. ja ja ja ai että mitä bilekuvia! huh.

  Oltiin tosiaan samaan aikaan siellä armeejassa, mutta mulla ja Joelilla oli se oma toimisto Espoossa niin ei tullut oltua hirveän sosiaalinen siellä. Aloin sitten sen jälkeen vihdoin tekemään kuvausta tosissaan kanssa ja alotan kanssa valokuvauksen Turun taideakatemiassa, taikka Lahdessa jos tuo ensimmäinen varasija vapautuu.

  Jännää että kesti vuosi eksyä sun kuvien pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitämitämitämitä ::::::O ! Kiitos paljon!

   Oon seurannu sua instagrammissa ja fb:ssä kanssa jo aika kauan, enkä oo jotenkin yhtään osannu yhdistää henkilöä.... en kyllä nyt näin jälkeenpäin ajateltuna tajua yhtään että miksen. :D Jos Lahteen pääset niin ois nättiä, asustan tässä keskustassa niin ehtis sit nähdä ja tehdä kaikenlaaista sillointällöin, toki tänne voi tulla muutenkin pyörähtämään jos kerkijät! :)

   Oli kyllä vuoden kovin :O -fiilis kun nyt vihdoin tajusin 1+1 tän kommentin johdosta! :D

   Poista