lauantai 23. huhtikuuta 2011

Ennakkotehtävät - kuveja!

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, tuli haettua paria opiskelupaikkaa nyt kun oon ylioppinut, lakki tosina ei vielä ole päässä, mutta varmaa on että sellainen tulee.

Hain siis LAMK:iin, eli Lahden Muotoiluinstituuttiin (AMK), sekä TAIK:iin, eli Helsingin Taidekorkeakoulu / Aalto-yliopisto. Molempiin hain valokuvauslinjoille ja ois ihan jees päästä sitä opiskelemaan. Tosin Helsinki on aika kallis asua, molemmat koulut vaikutti tosi kivoilta kun kävin tehtäviä palauttamassa. Lahti tosin vois olla kotosampi, kun intti siellä (heinäkuussa Hennalaan) ja muutenkin tulee pyörittyä sielä viikoittain ja lähempänä kotia. Yks vaihtoehto ois VVI (Visuaalisen Viestinnän Instituutti, Tampere), jonne pääsis varmasti jos vaan sais oppisopimuspaikan jostain studiolta, se ois paras vaihtoehto, koska ei tarvis heikoilla opintotuilla sinnitellä, vaan sais 1-2000e /kk (-verot) käteen. Ja tietenkin oppisopimuksella pääsis oikeesti tekemään töitä, TAIK ja LAMK on vähän enemmän sellasta taidehössötystä, VVI:n kautta oppis tekemään sellasia kuvia joista asiakas maksaa, ja sais ittensä varmemmin työllistettyä.

Sunnuntaina isän bändi soittelee Sappeessa, sieltä on paikan puolesta mökki ja ruoat, pitää otella pari kuvaa illasta ja niitä varmaan tänne julkikin tulee jokunen. Ensviikolla puolestaan ois vähän mallikuvailua parin kaverin kanssa, niistä kuvia sittenkun kuveja on oteltu.

Mutta niin, tässä joitain kuvia joita lähettelin ennakkotehtävinä, toivottavasti tykkäätte ja tuomarit tykkäävät, aiheina kuudes aisti, henkilökuvia, vanhojen töiden esittelyä, kaikkia kuvia en viitsi julkaista, nämä mielestäni lähetyistä parhaat palat. :)Kiitos malleille ( Joonas, Vesa, Sofia, Emilia, Sinja ), ilman teitä haut ei ois onnistunu. :) 

2 kommenttia: