tiistai 3. toukokuuta 2011

Vappuviikonloppu!

Lähes kaikissa seuraamissani blogeissa on kaikenlaisia vauhdikkaita vappurientoja julki, oletan että muilla on sama 'ongelma'. Tästä vastapainoks pari kesympää(?) räpsyä omalta vappuviikonlopulta. Vietin siis pe-ma pirkanmaalla tavaten Jesseä ja Senjaa, vappuhan oli varmaan tähänastisista kokemistani paras, sisältäen vähän kuvailua ja saippuakuplia. Toivottavasti muillakin oli edes puoliks yhtä mukavaa! :)


Niin ja vikassa kuvassa näkyykin hieman kuvaus setuppia ja kalustoa:
2 irtotuikkua jalustoilla (muotoileva valo, irroitusvalo)
2 työmaavalaisinta (tausta)
järkkäri pystykuvauskahvalla ja muutamalla erilaisella putkella + flashtriggereillä
taustakankaan virkaa toimittikin ihan perus valkoinen lakana.

5 kommenttia:

 1. Vitsi mulla on valtaisa Hauis !

  VastaaPoista
 2. kuvaatko koskaa muuta ku nättejä tyttöjä piukoissa kuteissa tai jotai cheekkii ? tai ei siinä mitää mut kerrotko noista kuvauksellisista tavoitteistas?

  VastaaPoista
 3. Paljon kyllä kuvailen kaikenlaista, mutta eriasia on mitä kuvia julkaisen missäkin. Toistaseks kameran edessä esiintyneet mallit on löytyny kaveripiiristä, ja miksipä ei kuvailla artisteja joita omalla soittolistalla pyörii jos kerta on siihen mahdollisuus?

  Kuvauksen kannalta tavoitteena on oppia tuntemaan kuinka erilaiset valot käyttäytyy erilaisissa ympäristöissä lähinnä ihmisen suhteen. Tulevaisuuden kannalta tavoitteena on joskus työskennellä työssä, jossa kamera näyttelee pääosaa. :)

  Mutta anonyymi, why so seriouS? :o

  VastaaPoista