torstai 1. joulukuuta 2011

Semisti lunta ja videoo!

Kaveri vinkkas tällasen skimbatrailerin Vimeosta, ihan törkeen siistiä, oispa jo lunta! Videossa kaverit on kuvannu kevään vikoilla lumilla jossain cityssä mieletöntä settiä, houkuttais itteekin hommata joskus joku videokamera, mutta taloustilanteen kannalta tulee ehkä ajankohtasemmaks joskus intin jälkeen pidemmällä ensvuoden puolella.

Voi olla, että joku fullframe+video -kombinaatiorunko tulee Nikonilta alkuvuodesta(?), ainakin toivon niin ja Nikonrumors on vähän sellasta vihjaillukin, hotsittais ostella joku Canonin 5d mkII vastaavilla video-ominaisuuksilla oleva runko, kuitenkin Nikonin stillitekniikalla ja muilla ominaisuuksilla, mitkä on jo jotenkin päin tonne alitajuntaan imeytyny. Niin ja ois muutama filmaukseen täydellisesti sopiva manuaaliputkikin jo tossa valmiina, loittorengas -sarja, Nikkor 55mm f/1.2, 28mm f/3.5, 135mm f/2.8 + sitten tietenkin noi kaikki valovoimaset AF-putket. (:

4 kommenttia:

  1. Miten jollai riittää luovuus ja mielikuvitus tehä tommonen video :-D en ymmärrä, mutta magee on! Mäki kaipailen jo vähän rinteisiin :/

    VastaaPoista
  2. Eve; Jep! Sitä täs on odoteltu viimetalvest asti. :---D

    Senja; Mietin ite vähän samaa, on kyl ihan tajuton, tekis mieli melkeen ostaa kokovideo, vois tääl eteläski koht rinteet aueta. (:

    Anonyymi; Niiin..... :D Oikeestihan sillä onkin merkitystä(naaaat). ;)

    VastaaPoista