tiistai 27. marraskuuta 2012

Ensilumi 2012

Viikonloppuna Skipoli, Laskin ja muutamat muut yliopiskelijajärjestöt järjesti "Ensilumi 2012"-reissun Rukalle, jonne me Skipolin matkalla olleet lähdettiin tuossa torstaina, ja josta palasimme maanantai aamuna. Reissussa suiteseissa oli kaikenkaikkiaan n. 400-500 opiskelijaa eripuolilta Suomea. Ihan pirun hauskaa oli alusta loppuun, bailut kesti läpi viikonlopun ja kait sitä pari kertaa tuli rinteeseenkin eksyttyä reissun aikana. Laskemisesta ei tosin juuri mitään tullut tällä kertaa, mutta ainakin tuli yritettyä, onneksi mitään isompaa ei (kai?) sattunu kellekään. ;D Lähtiessä tunsin varmaan 5 ihmistä, nyt pirun monta enemmän, kiitos kaikille osallistuneille ja todellakin - siis todellakin ensivuonna uudestaan. Tällekin kaudelle vielä muutamia reissuja taitaa olla tiedossa, jopa laskemisen muodossa. C:

ps. Täs sit on aika paljon kuvii reissusta, toivottavasti joku ees jaksaa selaa loppuun asti! :D


 Loput kuvat (yht. n. 130 kpl) TÄÄLLÄ.

18 kommenttia:

 1. Hhahah huippuja kuvia :D Mutta missä Henri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kameran takana, (laskemassa) tai bailaamassa, ei ennättänyt ja rohjennut hän kameran väärälle puolelle! :C Maybe next time! ;)

   Poista
 2. hhahaha, naurattaa tuo viimenen kuva =D

  VastaaPoista
 3. tosi hienoja kuvia, olisko mahdollisuutta saada jotain pientä postausta salaman käytöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon kyl suunnitellu et siitä tekisin jonkinmoisen postauksen, mutta aattelin että sen vois tehdä jossain 400/500-lukijan rajapyykillä. Toivottavasti mahdollisimman pian. ;)

   Poista
 4. Miten jäbä uskaltaa ottaa parhaat vehkeet ryyppyreissuille mukaa? Itellä kerran jo meinannu hävitä koko reppu jossa oli kaikki kamat mutta onneks sitten kuitenki löyty aamulla :D Tahmeahko oli vähän runko mutta kunnossa onneks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin must tuntuu et alkoholi on jo aika nähty juttu, en oo ikinä sellases kunnos etten pystyis huolehtia ittestäni ja vehkeistäni. Toisekseen jos kamera ei oo mulla, se on paikassa jossa se on ainakin 96% varmasti turvassa, niin ettei sinne ole ulkopuolisilla/pitkäkyntisillä pääsyä.

   Noit baari/bilekeikkoi on tullu kuvailtuu niin paljon et on jo normaalii pyörii noiden kaa siel reissus. Lisäks noi on mulle ns. työkaluja, niissä on vakuutukset siltävaralta että jotain sattuu. Enemmän mua varmaan harmittais jos joku juttu jäis tekemättä puutteellisten vehkeiden takia. On mul tietenkin laskureissuilla välillä ollu kakkosrunkoa mukana, nytkin oli aika tarkasti karsittu setti mukana, 3 linssiä, runko ja salama. :)

   Toi on kyl perseest kun monelt tutultkin on viety vaikka mitä, onneks ei oo osunu viel omalle kohdalle kun oon ollu tarkkana! C:

   Poista
  2. No juuh ainaki täälä pohjosessa holi pitää vielä ihan hyvin pintansa..!

   Niin tosiaan sullahan on pikkasen eri tason meiningit mitä oot kuvannu ja kuvaat ni vakuutus on kyl jees.. Ite en vielä oo niitä nähny tarpeelliseks hommata vaikka nykyjään itteni kuvaamisella osittain elätän.

   Ja siis tarkotinki lähinnä just kaveriporukan ryyppyhommia, ei sitä duunikeikalla koskaan oo semmosissa tujuissa mitä kun jätkien kaa lähtee mökille ilman naisia. :D

   Tuona samana iltana kaverin läppäriki meni tumuissa paskaks, tais olla siis astetta äriämmät kinkerit..

   Poista
 5. ohoh ompas huikeita kuvia niinkuin myös näemmä oli meininkikin! ps barbababat tua välissä toimii xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli kyllä melkoinen viikonloppu, kiitos! :)

   Poista
 6. marry mee!! no ei vaan ihan mieletön blogi, musta tulee ehdottomasti sun "stalkkeri", mielettömän hyvä kuvaaja olet :-) inspiroi hitosti! pointsit sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos! ;--------) Tere tulemast lukijakS! C:

   Poista
 7. ihan mielettömiä kuvia!
  meistä tuli lukijoita samantein! keep up the good work!

  VastaaPoista
 8. Barpababat, arvaa nauroinko... XD hihii kivoja kuvia

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. hahah ihan sika kivoja kuvia! pääsispä itekki lasketteleen ja lappiin! :)

  VastaaPoista
 10. hieno toi barbapapa sensurointi btw ::D:D

  VastaaPoista