maanantai 19. marraskuuta 2012

Henriiiiiiiikka

Olipa melkosta härdelliä tuo viimeviikko, oltiin kiertueella keskiviikko-torstai Silja Europalla, perjantaina Jyväskylässä ja lauantaina Lappeenrannassa. Siinä ohessa sitten ehdittiin Henriikan (huom. melkein kaima!!!!1) kanssa käydä kuvaamassa parit potretit.

 Bonustehtävä (:D??): Henni onkin esiintyny täällä blogissa ainakin kaksi kertaa aiemminkin, missä ja milloin? :o

ps. Klickkaa kuvat esikatseluun, ainakin tässä pätee: isompi = parempi. ;----------D


19 kommenttia:

 1. Uuuu (etenkin) toi kolmas kuva on erikiva!

  VastaaPoista
 2. aika perusvarmaa settii, jota sulta on kyl tottunnu näkemää. ei siinä siis mitään vikaa, skarppei on, hyvän valosii ja sitä rataa.
  p.s. noi tiilet näyttää jännille, oliks ne tollee vinoo jo muurattu vai ooks vähän vääristelly?! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyl pitää seuraaval kerral katella jotain epäperusvarmaa! ;D

   Noi tiilet oli tollain, siks ne kiinnittikin mun huomion ja ansaitsivat paikkansa taustana, hassuu et oli tollanen spessu muuraus! :)

   Poista
 3. Hieno blogi ja upeita kuvia. Keep up the good work!

  http://theswellphotography.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia! Mutta tosi juttu toi isompi on parempi. Mullakin tuppaa välil laatu huononee ku laittaa pienemmäks blogiin, tiedä sit mistä johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se siit laadust oo kii, se vaan et kuvast puuttuu informaatiota, eikä nää kaikkii yksityiskohtii tos pikkukuvas. :p

   Poista
 5. hei oisko sulla vinkkejä lisäsalaman käyttöön, haluaisin silleen pehmeästi ja kauttaaltaan valoisia mahdollisimman kolmiulotteisia kuvia. Tarviiko tämmösille vaatimuksille kauheasti ylimääräisiä varusteita. olen ajatellut hankkivani bouncen, onko sulla kokemusta siitä? Ja kuvaatko bileissä yms baareissa millasella kalustolla? Sori pituudesta mut tietämättömän on saatava tietää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät viestit on ihan ok, ei siinä mitään ;D

   Kuvaan baarissa yleensä 14-85mm f/1.2-2.8 ja salama heijastettuna jostain ympäristöstä. Bouncella ei tuu mun mielestä niin hirveen kivaa jälkee aikaseks, kun vois tulla, ite en ainakaan käytä. Parempi lopputulos mun mielest tulee kun osottaa salaman vähän eri suuntaan kun kuvattava kohde. :) Kaikki baarikuvat siis on kuvattu ilman ylimääräsiä hilavitkuttimia niin, että salama on kamerassa kiinni.

   Poista
  2. mie käytin sekä heijastettuu salamaa että langatont salamaa bouncerin kaa. riippu vähän sit et kumpaa käytin aina siit et millast aina missäki tilantees haki ja sai toteutettuu. ei mul muuta.....

   Poista
 6. mahtavia kuvia sulla täällä! nostan hattua :)
  Käy toki kurkkaamassa mun blogia,

  http://joie-infinie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. hieno teos edelleen henri tuo ensimäinen

  VastaaPoista
 8. Kerrotko vikan kuvan valaisusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerassa kiinni olevalla salamalla seinän kautta. :)

   Poista