keskiviikko 26. joulukuuta 2012

We Like @Venue

22.12.2012 We Like - Federico Scavo, pitkästä aikaa olin Venuella kuvaamassa, oli kyllä aika jees kekkerit!

ps. Tässä yks jouluinen remixi, tähän tahtiin hyvä lähteä tapsan tansseille minnevaan! :)


19 kommenttia:

 1. oi ihania kuvia, pari tuttuuki näky siellä ;D haha

  VastaaPoista
 2. Mageit kuvii! :) onks loput kuvat millon tulos Sessionsin sivuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack!

   Tapahtumajärjestäjä pyysi, että julkaistaan kuvat vasta heidän jälkeensä. Oon kuvat jo kyllä aikaa sitten toimittanu eteenpäin, julkaisu tulee sessariin joskus sitten, kun We Like on julkaissut ensin ko. kuvat. :)

   Poista
  2. Oolrait! Tuleeks sessarii enemmän kuvia kun we liken fb sivuille? :)

   Poista
  3. Aikalailla sama setti. Tulee julki sitten uuden sivun kans.. OOPS, mitäs tulikaan sanottua.. ;)

   Poista
  4. Haha;D eiku aattelin vaan kun tossa on yks mun kuva, mut taisit ottaa myös musta+ frendeistä yhden, eikä sitä faceskaan ollu niin oisko sitä kuvaa mistään mahdollisesti saanut :)?

   Poista
 3. Sulla on kyl hyviä kuvia mutta se johtuu kyllä tasan siitä että sulla vain on hyvät vehkeet ja sä osaat käyttää niitä, rispektiä siitä mutta näkemystä sulla ei todellakaan ole. varsinkaan nuissa muotikuvissa. ihan järkyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ymmärrä, että mistä muustakaan hyvien kuvien pitäisi olla seurauksena, kun siitä että on hyvät laitteet ja osaa käyttää niitä? :D

   Olisi hauskaa, kun tuollaisena konkarina uskaltaisit seisoa sanojesi takana, ja antaa jotain referenssejä paremmista kuvista.

   Kritiikki toki on AINA tervettullutta, mutta tuo nyt vähän vaikuttaa vain kateellisen puheelta. Ymmärrät varmaan itsekin kun luit mitä kirjoitit.

   ps. Different images for different purposes. Entä jos en yritäkään luoda tekotaidetta, flippailemalla curveseja ja vääristelemällä sävyjä, asttelemalla mallia katsomaan lasittuneena tyhjyyteen ilman mitään tarkoitusta, pukien tämän pelkästään höyheniin... tosin ehkä toteutan tämänkin näkemyksen joskus.

   Poista
 4. Eksyin ihan vahingossa blogiasi lukemaan ja leuka loksahti auki. Upeita kuvia! Sait mun valokuvausmotivaation nousemaan jonka luulin jo kadottaneeni :D Vielä loppuun sellainen random kysymys, että kuinka kauvan oot valokuvannu tai miten kauvan meni oppia valokuvaamaan noin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmnn, no varmaan joku 10 vuotta sitten oon jollain pokkarilla ekat kuvat ottanu, mutta järkkäri mulla nyt on ollu 2008-> ja kuvauksesta oon jotain tajunnukin nyt viimesen kolme vuotta, aiemmin siinä ei juuri mitään järkee oo ollu, toivottavasti kukaan ei ikinä löydä mistään niitä vanhoja kuvia. ::DD

   Voisin sanoa että merkittävimmät vuodet mun nykyisen osaamisen suhteen on ollu viimeset 2.5 vuotta, kun oon päässy kulkemaan autolla itse minnevaan, on ollu tosi helppoa löytää sopivia paikkoja ja sopivien kavereiden kanssa. + Nyt bilekuvausten ja ton lehtikuvaus-duunin takia oon päässy kuvaamaan sellasia tilanteita mitä ei muuten välttämättä pääsis kuvaamaan, asioita joiden hoitamisesta oppii paljon.

   .. ja tosiaan, isoin merkitys mun oppimiseen on ollu kavereilla joihin oon tutustunu. Oon oppinu kaverien neuvoista tosi paljon ..sekä omista ja kavereiden mokista, mitä vois tehdä toisin/paremmin jotta sais enemmän sellasta jälkeä mistä ite tykkää.

   Eli vastaan, että n. 2.5 vuotta on mennyt että oon oppinu teknisesti tälle "tasolle", mutta mulla on ollu tosi hyvät puitteet oppimiseen tilanteiden ja kaveripiirin suhteen. Vaikken mitään koulua oo käyny allalle (paitsi nyt joulukuussa alotin), niin ei voi oikeen verrata ajallisesti siihen että ite muutenvaan opettelis... Niin ja tietenkin kaikella aikasemmalla nähdyllä on ollu merkitystä visuaalisen silmän kehittymiseen, jo ala-asteesta lähtien kun on musiikki, sen suhteen taas on mennyt koko elämä oppia, se puoli tosin mulla on tälläkin hetkellä heikompi kun tuo tekninen. ;D

   .. olipa pitkä vastaus, en tiedä oliko siinä edes mitään järkeä kokonaisuudessaan. C:

   Poista
 5. Kai tuut valokuvaamaan Wanhojen jatkoille 2013 Flamingon W Clubiin? ;-) Dude, awesome!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, lähtökohtaisesti kyl kuvaan vaan niitä bileitä jonne mut tilataan kuvaamaan, joten luulen että oon wanhojentanssien jälkimainingeissa Lahden tai Hämeenlinnan suunnalla. :( Mutta ainahan on mahdollisuus että pyyntö tulee sinnekin suunnalle ! ;)

   Poista
 6. Koska laitat kuvia nye vanhalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejj! Aattelin etten välttämättä ois laittanu niitä kuvia tänne blogiin. Toimitin ne kuvat kyllä asiakkaalle heti alkuviikosta, ihmettelen vähän itsekin mikseivät ole vielä faceen laittanu niitä. :s

   ..Fuck it, kait mä ne sitten tännekin laitan, tai ainakin muutaman niistä. ;)

   Poista
 7. Ihan mahtavia kuvia! vitsit ku olis täällä Jyväskylän suunnilla joku tommonen vakkari kuvaaja joka vaan kuvailis VAAN mua joka mestassa :D Pakko ihan kysästä että tienaatko sä näistä kuvista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylhän Gigglin Marlinis on Riku Heininen kuvaamas ainakin kaikkii vähän menevämpiä iltoja. ;) Ja joo, kyllä näistä jonkinlaista korvausta saa aina, en mä ilmaseks lähde bileisiin kuvaamaan koskaan. :---D

   Poista
 8. Mite hitossa oikein valaiset nää kuvat? :D oon varmaan ennenki vinenny samasta, mut ei mahu vaan kaaliin esim toi tokan rivin rilliäijä, et mistä oot saanu heijastettuu ton salaman? Ihanko vaan seinien kautta heittelet vai oliko sulla jotain hajottimia tms? Ekat bilekuvaukset viikonloppuna, muutama tärppi olis kova!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, vai että kilpailijoita! (:D)

   Jos käyttää salamanhajottimia, niin tulee suoraa valoa - ja sitähän me ei haluta, koska se on kovaa. Kova valo toimii kyllä jos malli on meikattu kuvausta varten rajusti, mitä ne pahimmatkaan baareissa ei kyllä tosiaan ole. Eli epäsuoraa valoa vaan hyödyntämään, kokeilemalla oppii. ;)

   Poista