tiistai 25. joulukuuta 2012

Xmas eve

Joulu tuli ylläripylläri tänäkin vuonna, oho !! :o

Lahjojakin tuli jokunen, onneks aika käytännöllisiä juttuja;
- autoon sisätilan lämmitin
- rullilla liikkuva vaaterekki
- pitkävartiset snoukkasukat
- Carlingssin lahjakortti
- Rahaa €€

Äitee oli myös taikonu pöytään kaikenmoista herkkua - ai että! Isovanhemmat oli käymässä tässä meillä, ja tulikin sitten syötyä siihen malliin että täytyneekin tulevina pyhinä yms. lomapäivinä käydä tamppaamassa useampaan otteeseen! :)

Loppuvuos onkin sitten lomaa 6.1. asti, ja tän vuoden puolelle mahtuu vielä ainakin parit bileet joihin meen kuvaamaan, eli NYE Vanhalla 31.21. ja K-Systemin & Tallink Siljan pipariristeily 26.12. . 

Jesse teki mulle tänään myös uuden bannerin ja päivitinkin sen sitten tuohon oitis. Olisi tarkotus tuossa alkuvuodesta päivittää blogin ulkoasua vielä isommin ja lisätä ehkä pari välilehteäkin tänne muutamalla hauskalla lisäominaisuudella. ;)

ps. Mitä näytön toiselle puolelle oli ilmestyny kuusen alle, tell me! :)

ps2. Hyvää joulu på alla!

ps3. Tässä vielä loppuun kliseinen kuva jouluisesta ruokapöydästä, sekä pari kuvaa meidän suurehkosta joulutontusta. *<|:-----)


10 kommenttia:

 1. Hei kivoja juttuja oot saanu! Kuusen alta löyty ihan kivoja juttuja, oon ehkä ollu liianki kilttinä.. mm. kameraan tollanen heijastin joka tulee olemaan kovassa käytössä :) hyvää jouluu sinne! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän liian kilttinä voi olla ikinä.. kai? ;)p Toi heijastin kyl on melkonen vehje, sil saa tehtyy kaikenmoista, tosin pimeessä siit ei hirveesti oo iloo, kun ei oo juuri valoa mitä heijastaa. >:(

   Poista
 2. ihan mega upee banneri! joului sinne:)

  VastaaPoista
 3. Toka kuva koirulista, ÄLYTÖN t.reksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, säkin oot tänne eksyny ! ps. Onhan toi aika huikee otus ;D

   Poista
 4. haha voi ei miten ihana koira! :-D

  VastaaPoista