torstai 11. huhtikuuta 2013

Sun is up!

Joku nokkela pokkela on ehkä huomannutkin, kuinka blogini on viettänyt melkoista hiljaiseloa tässä alkuvuodesta.. kaikki toivo ei vielä kuitenkaan ole menetetty, koska tälle kaikelle ehkä löytyy syynsä - asiaan tulee nyt muutos ja alkaakin tapahtua. :) Syitä löytyy toki aina niin hyviä, kuin huonojakin, mutta niistä lisää myöhemmin (tai aiemmin ;)).

Alla pari etätehtävää, jotka palautimme tälle lähiopetusjaksolle kouluun. Ainiin - jos joltain on mennyt ohi - niin opiskelen nykyään yrittäjän (wut?) oppisopimuksella Tampereella Visuaaliviestinnän instituutissa ( VVI ) valokuvausta (since 3.12.12). Idea on siis sellanen, että lähiopetusta on 3 päivää kuukaudessa poislukien kesä- ja heinäkuu, muu aika sitten tehdään alan töitä joihin oppia sitten sovelletaan.

Nämä tehtävät (2/5) on valaistu päävalona aurinko, eikä loppujenlopuksi kuvaan sen kummempaa valonlähdettä tarvikaan, kun sitä viitsii hieman soveltaa. :)

Tehtävä 2: Pääaihe on selkästi valaistu läikikkäällä valolla.
Nikon D700 - ISO 100 - 1/8000s - 85mm - f/1.6
Mallina Toni.Tehtävä 4: Pääaihe on valaistu päävalona vastavalo.
Nikon D700 - ISO 200 - 1/1250s - 50mm - f/1.4 - kultainen heijastava refla 110cm
Mallina Jere.Ps. Kuin siistii kun toi aurinko on oikeesti ruvennut vierailemaan mun ja sun ja kaikkien päivissä möllöttäen taivaalla ja kurkistellen pilvien raosta! Kummasti piristää ja ulkonakin rupeaa yhtäkkiä jopa tarkenemaankin sillointällöin. Taitaakin tarkoittaa myös samalla sitä, että ulkokuvaa rupeaa pikkuhiljaa ilmestymään enemmänkin! :)

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Mistä saan nuo ihanat miehet kotiini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan ettei ainakaan noilla antamillasi osoitetiedoilla;

   Ano Nyymi
   Anonyymintie 4
   26669 ANONYYM

   :(((

   Poista
  2. hahah! millon mennää kuvailee

   Poista
 2. Onpa tosi kivoja kuvia, varsinki tuo toka miellyttää omaa silmää. Mahtavaa jos sun blogi alkaa pikkuhiljaa heräillä talvihorroksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, eiköhän tässä rupea olemaan talvihorrokset hortoiltu! :p

   Poista
 3. Mistä tuo ylempi kuva on otettu?! Hiton diippi katse pojulla, haluaisin tietää silmien todellisen värin. Hienoja kuvia molemmat, hyvin erilaisia. Todella mukava saada välillä vähän mieskauneuttakin ;) Ainiin, onko muuten kaikki serenakuvat jo julkaistu? Vastaa samalla tuohon silmien väriin, häiritsee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööääöä, siniset kai? :D Tänks!

   Serenakuvat on jo jaossa Wonder Festival:in fb:ssä ja hitusen laajemmin sessions2.com :)

   ps. ohop, oli ihan unohtunut vastata tähän aiemmin, sorii!

   Poista