perjantai 19. huhtikuuta 2013

Whiteout 2013

And here we go !
10 kommenttia:

 1. vaaau :) olin tuol mut höh kun en törmännyt suhun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaaaaaau ! Ehkä enskerralla sit törmätään - mut ei sit sellain niin kovaa et sattuu jookos? =p

   Poista
 2. Aktiivisesti seurannut blogiasi ja nyt itsekkin ensimmäinen ns. yökeikka takana, toisinsanoen baarissa kuvaaminen ja yleensäkkin pimeässä valojen kera. Millaisella setillä olet itse yleensä liikenteessä? Itse jouduin tyytymään Nikonin D7k ja salama kiinni kamerassa(tarkennusapuvalo peittyi paksun objektiivin taakse ikävästi). Tilanteiden hakeminen ja sisältö kuviin hallinnassa, mutta tekninenpuoli jäi taka-alalle. Aukko tottakai suurimmalla ja manuaalisäädöillä mentiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä itsellä on D3 / D700 ja 24-70mm, 50mm tai 85mm - mutta on noita linssejä tossa repussa enemmänkin erilaisia tilanteita varten ( 14-24mm, 35mm, 70-200mm). Kuvaan aina salama suoraan kameran päällä, välillä siinä välissä on myös pocketwizardi joka laukaisee jonkun etäsalaman yleisöön/artistiin, mutta ei perusiltoina.

   Kyllähän D7k kanssa SB-600:n punainen tarkennuksenapuvalo tulee leveämmänkin objektiivin yli hienosti, kannattaa käyttää sitä eikä kameran omaa. ;) Kuvasin itse aiemmin D90 + sb-900 setillä, ei tuo pitäisi olla enään laitteista kiinni. C:

   Poista
 3. Harmi kun en itse päässyt Whiteouttiin :/ Upeita kuvia! Ja ah ihana kuva Oprista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dääämn, no mutta ensvuonna sitten! Onhan tässä onneks lukuisia mahdollisuuksia bailaa lujaa - ja jopa isosti vielä tänävuonnakin - jopa isommin kun WO:ssa ! :)

   Poista
 4. hei ihan pakko kysyy että tiiätkö et tuleeks ensvuon whiteout?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys!

   Aikasempina vuosina Laserpointin / Whiteoutin lopussa on tullut screenille tekstiä, että "See you next year" & päivämäärät, mutta tänävuonna niitä ei jostain kumman syystä tullu vaikka odotettiin sitä puoli tuntia yliaikaa.

   Toivottavasti tulee, mutta mitään varmaa en osaa sanoa.. korjaan tähän vastauksen jos saan jotain tietoa tulevasta. :)

   Poista