keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Yöihmisryhmä

Alotin tuossa viimeviikolla kuvaamaan NPG:lle (Night People Group) bileitä Helsingissä. Keskiviikkoisin (mm myös tänään !!) mut löytää Kaivohuoneelta, perjantaisin ja lauantaisin puolestaan Fredan Tivolista, tai Tigerista. Mun kuvia siis näkyy kyseisten ravintoloiden FB-sivuilla jatkossa melkoisesti. Mutta huom, samoissa baareissa tosin pyörii myös muita kuvaajia, kuva ei siis ole mun ottama - mikäli kuvassa itsessään ei lue mun nimeä. :)

Tässä vähän viimeviikon meininkejä;;;;;;;;;; ps. Mikäli eksytte paikalle, niin tulkaa ihmeessä kuvaan ! C:
7 kommenttia:

 1. Jos kuvien kans vois mennä naimisiin niin menisin jokasen sun ottaman kuvan kans. Ja jos vois mennä monen kaa samaa aikaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvii kuvii sulla taas! Taattua laatua. Todella pehmeetä valoa ja kohinatonta kuvaa oot ottanut. Käytätkö mitä valaistusta näissä? Entä laajemmissa kuvissa, onko radikaalia kohinanpoistoa(ei näytä ainakaan siltä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :)) Valonlähteenä toimii pelkästään pikkuflässi (sb-900) kiinni kamerassa, välillä ilman sitäkin - sekä läheltä että kauempaa. Kohinaa ei mitenkään tajuttomasti kuviin tuu omilla rungoilla tuolla iso800-1600 välillä, mutta kyllä sitä LR tulee viellä ihan himpun pehmennettyä. Eroa ilman kohinanpoistoa tosin ei edes näissä 960px kuvissa juuri ees huomaa. :)

   Poista
 3. Mitä runkoa käytät? Ja mites linssit? Wau! hyviä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikonilta löytyy D3 ja D700, linssejä sitten onkin vähän jokalähtöön, mutta lähinnä 85mm ja 35mm tulee käytettyä jokapaikassa. :)

   Poista
 4. osaisitko kertoa blogeja joissa on mielestäsi hyviä kuvia :-)

  VastaaPoista