sunnuntai 28. lokakuuta 2012

2Ibiza Weekend

Viikonloppuna oli melkoset kekkerit Lahden ja Tampereen Tivoleissa, kun 2ibiza rantautu molempiin kaupunkeihin! Kuvasin molempina iltoina stilliä ja osallistuin hieman jopa näyttelemään viikonlopusta Jessen tekemälle videolle. C:

Alta kuvia ja videota ko. bileistä, muistahan käydä naamakirjassa tykkäilemässä 2ibiza-sivusta, niin tiedät koska bileet rantautuu seuraavan kerran ja minne. ;)


11 kommenttia:

 1. Pakko tulla uteleen että miten sat tollasia kuvia otettua kuten esim toi kolmas ja noi kaikki ton tapset siellä pimeessä missä valot vilkkuu ja silti se näyttää niin pehmeeltä? Mitkä asetukset sulla oikein on ja mitä... Ihan loistavia! Oot mahtava :D

  VastaaPoista
 2. ^ Ite mietin just ihan samaa, miten sä saat pimeessä näin hyviä kuvia? Valosia muttei kuitenkaa kohise :o Vai ootko muokannu näitä mitenkä paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salamalla saa pimeessä aikapaljon valoa aikaan;) Ja raw-muotoon kuvatessa on säätömahikset jälkeenpäin aikasta laajat pakattuihin muotoihin verrattuna:)

   Poista
 3. Vastauksena kaikkiin ylempiin:

  Tosiaan, salamalla saa ihmeitä aikaan oikein käytettynä. Asetukset vaihtelee tosi paljon riippuen bileiden valaistuksesta ja tilan koosta, mutta suunnilleen ISO 800 - ISO 25600, f/1.2 - f/4, 1/100 - 1/200. Ja kuten "Delavega" mainitsikin, niin kuvaan pelkästään raakakuvia, joten kuvien jälkikäsittely on aika vaivatonta..

  Mutta tosiaan, en varsinaisesti 'muokkaa' kuvia, Adobe Lightroomissa vaan pientä hienosäätöä, moni kuva tulee suht suoraan kamerasta pienellä terävöityksellä ja valkotasapainon säädöllä. Pyrin aina siihen että on kuvaushetkellä oikeat asetukset, pääsee sitten käsitellessä paljon helpommalla kun on iso määrä kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Miten määrität salaman tehon? E-TTL vai manuaalilla? Jos manuaalilla niin millä teholla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän sekä manuaali, että iTTL-modea. Molemmissa modeissa säädän kyllä tehoa ihan laidasta laitaan tilanteesta riippuen. :)

   ps. Nikonin salamajärjestelmässä on iTTL, Canonilla sitten se vastaava järjestelmä on E-TTL.

   Poista
 5. Toi limusiini kuva on aivan sikamakee!

  VastaaPoista
 6. me kouvolan amarillossa sua ihailleet tytöt ootetaan kuvamatskuu ;;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Don't wait, check it out! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151255181155914.438521.34536065913&type=3 ps. Jessh salaisia ihailijoita !!!!!!! :pp

   Poista
 7. Tosta salamasta vielä, minkälainen hajotin sulla on siinä vai ammutko ihan katon/seinän kautta kaikki? Just tuo pehmeys mietityttää esim. kuva 7. rivin miehestä :)

  VastaaPoista
 8. Ampuilen ilman pehmentimiä tilaa ja olemassa olevaa valoa hyväksikäyttäen, silloin kun käytän salamaa.. C:

  VastaaPoista