keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Summer Up Cruise vol. 2 (!!)


Cruiset on nyt cruisailtu luojan kiitos, tossa meri-ilmastossa on jotain kummallista kun tuppaa saamaan pään ihan sekasin. Aika rankka - siis todella rankka reissu takana. Mutta kaikesta huolimatta mulla ainakin oli tosi lystiä reissulla, kuis muilla? Niin paljon tuttuja, niin paljon hauskaa etten edes tiiä ketä kiittää, joten kiitos kaikille osallistuneille, ootte huikeita! (:



















Ääääääää liikaa kuvia, jos kinostaa niin lisää tästä tapahtumasta löytynee mun kuvagalleriasivulta ! ... ja  jossain vaiheessa varmaan myös Summer Upin fb-saitilta (sinne ilmestynee myös toisen kuvaajan kuveja (kai?))

ps. Tulipas setti, tähän galleriaan tuli kuvattua, valotettua ja käsiteltyä kuvia ainakin tuhannella eri tavalla sekasin, mut mut.. haittaakse? ;)

ps2. Mustakin löyty yks kuva reissusta, ylläripylläri ^työn^touhussa^.. ;;; © Pekka Keränen



15 kommenttia:

  1. Nää sun ottamat kuvat on kyl joka kerta yhtä mahtaviii...... Näyttää silt niiku sult ei tulis epäonnistuneit otoksii ikinä koskaan milloinkaan ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tänks! Kyllä siellä niitä ohilaukauksiakin ja huonoja ilmeitä on kuvaseteissä seassa, ne ei vaan ikinä päädy julkasuun asti :p

      Poista
  2. Saisit kyllä itestäski laittaa enemmän kuvii, olitpa työn touhussa tai et! :-) Mutta ei siinä, upeita kuvia taas kerran, komppaan tota ekaa kommentoijaa ihan kybällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivomus otettu huomioon, ehkä jatkossa eksyn tänne enemmänkin, itselaukasin vaan on niin nihkee vaihtoehto, jotenkin tulee niin ulkopuolinen olo jos tiedän että mua kuvataan! :S Mutta ehkä kevät ja kesä tuo uusia tuulia tullessaan! Ja kiitos kovasti! :p

      Poista
  3. huikeen hyvii kuvii! :)

    VastaaPoista
  4. pari helmee tuol seassa kyl!!! ja just hyvä kun vähän erilaisii kuvii samoist pippaloista, ei oo vaa sitä yhtä ja samaa tasapaksuu settii..... :-Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TänX! Oli niin sekava risteily että täyty tehä sekava settikin.. eivaan! ;D Huomannu et nää omat bilegalleriat on aina ihan samanlaisia, välil pitää vähän vaihdella. ;--)

      Poista
  5. bokeeeehh! Mukavaa settiä sisällöllisesti sekä teknisesti! fifty 1.4 aight? :)

    -VRO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyyl! Tänkks - ja vielä oikea vastauskin! Käytin koko reissun ajan pelkästään 24-70mm ja 50mm, peruslasit jotka toimii jokapaikassa. :)

      Poista
    2. Näin on, mitäpä me muuta kaivataan! ;)

      Poista
  6. Upeita kuvia!!(:Just perfectoooo:Dhaha
    Kattelin jtn viimevuoden summer upin kuvia, meinaaks tänävuon tulla kuvaamaan?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeapp, siellä ollaan tänäkin vuonna, vastaan pääosin koko tapahtuman stillikuvauksesta ryhmäni kanssa. :)

      Poista
  7. Ei hitto sie oot jätkä hyvä

    VastaaPoista