sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Enjoi the ride!


Huhhuh! Ompas hieman taukoa viimepostauksesta. Harmittaa hieman kun oon ollu vähän passiivinen tän blogin päivityksen suhteen nyt viimeaikoina, mutta kun arkipäivät menee kaikki intissä ja viikonloput kuvauskeikoilla ympäriinsä, niin blogi on sitten sen seurauksella hieman kärsinyt....

Mutta onneksi tähänkin on tulossa muutos. Inttiä jäljellä tällä hetkellä 26 aamua, eli alle kuukausi!! Sitten 6.7. kotiudunkin sopivasti kuvailemaan viikonlopuksi Summer Up -festareita Lahteen. 

Tässä onkin kaikenlaista projektia käynnissä, oon päivittänyt kalustoa jonkin verran, tulevaisuudessa ehkä jotain videotakin on tulossa blogiin. ;) Vaatekaappikin on saanut tänävuonna runsaasti täydennystä, sen sisältöäkin taidan tulevaisuudessa postailla jossain määrin. Sain myös tossa SMC Lähiörottien pojilta kiitoksena dekin johon ruuvailin trukit vanhasta laudasta, skedeystäkin on siis luvassa myös kuvien muodossa! Lisäks on kaikenmoisia kuvausideoita, joita varmaan ehdin vasta heinäkuussa toteuttaan ajanpuutteen takia, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Oon myös suunnitellu että tekisin ainakin yhen postauksen missä höpöttelisin vähän kuvankäsittelystä, kaikenlaisia pikkujuttuja millä on lopputulokseen näkyviä vaikutuksia.   

Tästä eteenpäin pyrin päivittämään tänne kaikenmoista ainakin kaksi (2) kertaa viikossa.


Vielä loppuun pari kuvaa tän päivän projektista, kasailin skeden ja askartelin gripin alle Enjoi:n tarran kertomaan mitenpäin lauta onkaan alla. (:
2 kommenttia: