torstai 14. kesäkuuta 2012

Up and everywhere


Tänään tuli vastaan kuva, jolle hajosin niin paljon että oli se pakko tännekin jakaa. Kuvasta päästäänkin sopivasti aasinsillalla erääseen ajankohtaiseen aiheeseen. Itselläkin nimittäin on ollut vähän noita ongelmia tuon Windowsin toimivuuden suhteen, oma tietokonekin on n. 5 vuotta vanha pöytäkone ja sen toiminta on usein hidasta ja epävarmaa. :/

Kamerakalusto onkin kokenut tässä jonkinverran päivitystä (josta myöhemmin lisää ;)), olisi ehkä tuon pöytäkoneen kylkeen ajankohtaista ostaa myös joku läppäri ja OSX-pohjainen Macbook pro olisi siihen varmaan oikein pätevä vaihtoehto. Mäcitkin päivittyivät tuossa juuri 11.6. joten saa entistä parempaa halvemmalla. Usein mulle tuleekin vastaan tilanne, että kuvia tarvisi reissussakin käsitellä, joka nyt on ollutkin välillä mahdollista kun oon saanu intistä mäcin mukaan viikonlopuksi. :pEverywhere

Kuten jotkut teistä varmaan tietävätkin, niin mun toimintaa voi seurata ainakin kuvina myös muuallakin kun tässä blogissa ...joten, sikäli mikäli kiinnostusta riittää, niin käykää seurailemassa muuallakin! Etenkin instagrammiin tulee kuvia, joita tänne tuskin tulee juuri ilmestymään.

- Tykkää yms, täältä ruudut ja parhaat kuvapostaukset suoraan seinälle!

Instagram:
- hooaajii / Henri Juvonen, en tiedä millä hakusanoilla löytyy :D

- Tänne päivittelen välillä kaikenlaista jos jaksan, tosin imo. aika kuollu palvelu (siksi 500px?)

- oner.1g.fi, täällä lähes mun kaikki kuvat / kuvasetit kokonaan, kuvia joita muualla ei ole julki.

- En juuri käytä palvelua, mutta joku muu varmasti käyttää, "koska muutkin".

- Tätä tulee käytettyä, löytää kivasti uusia lukukelpoisia blogeja sillointällöin.

- Soittolistoja, tulevaisuudessa jotain mun tuotoksiakin videon muodossa, maybe.


Flickrissäkin on tunnus, jota en ole käyttänyt aikoihin koska en pidä sitä kovin toimivana systeeminä, 500px ois tarkotus rekisteröityä tässä kun kerkijää ja jaksaa, saa nyt nähdä saanko ikinä aikaseks. :D

3 kommenttia:

 1. Mac-tietokoneet ovat OSX:llä, ei sentään vielä kännyköiden iOS niissä ;)

  Harmi kun se uusi 2880x1800 näytöllä oleva on käytännössä kolme tonnia eikä kaksi, jos haluaa eri prossun niin ssd:n koko kasvaa myös ja muistitkin pitää kerralla ostaa 8 tai 16, kun ei voi jälkikäteen mitään osia enää vaihtaa..

  Toinen juttu on sitten vielä tuo outous, ettei täyttä resoluutiota edes saa suoraan käyttöön, vaan kuva skaalataan ja max. 1920x1200?!

  Suosittelisin Google plussaa, sinne tunnus ja linkkaa muut paikat esim. alla olevan ohjeen mukaan, niin näkyy myös hakutuloksissa paremmin:

  http://techcrunch.com/2012/06/12/google-authorship/

  Tietysti kaikenlaiset pienemmät postaukset, linkit blogipostauksiin jnejne kannattaa sinne laittaa, eikä haittaisi yhtään vaikka fesen vakoilualustan instagrammeineen unohtaisi kokonaan ;)

  Blogien lukemiseen taas Google Reader on aivan lyömätön, niin selaimella kuin softilla, saa synkattua ristiin applikaatioidenkin kanssa jos niitä käyttää jne.

  http://www.google.com/reader/

  (jokohan tämä teksti tulisi läpi, kummallisesti vain katoaa kun yrittää heittää julkaisuun..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True that.

   En missään nimessä olisikaan ostamassa tällaista Retina-mallista MB:tä, vaan vanhemman Macbook Pro:n Hi-Res Anti-glare -näytöllä ja muilla uudistetuilla ominaisuuksilla. Ja tosiaan tästä ei tarvitse maksaa edes sitä 2000e, toisin kuin äskön mainitsit. Tähänkin soppaan tulee selvyys kun mäcci saapuu kotiin joskus aikanaan ja teen kalustopostauksen, ymmärtänet sitten valintani paremmin.

   On mulla G+ -tunnuskin, mutta sitä ei käytä ainakaan omassa kaveripiirissäni kukaan sellainen, kellä ei myös Facebooktunnusta olisi. G+ tuskin tulee myöskään lähivuosina naamakirjan ohi. Siellä postaukset on kerännyt pyöreää 0 kommenttia, kun taas FB:ssä useita kymmeniä.

   Myös hakukoneoptimointi on tuttua, enkä juuri kaipaa uusia korvaavia sovelluksia vanhojen toimiessa hyvin. Bloggerin lukijaa käytän itse.

   Kiitos kuitenkin kattavasta mainostuksesta. :--D

   Poista
 2. Toi 500px on hyvä ainakin tälleen muutaman päivän kokemuksella... Ei yhtään hullumpi vaihtoehto.

  VastaaPoista