torstai 21. kesäkuuta 2012

Epäteini

Meistä tuli muurareita, taksikuskeja suutareita... no, musta sitten tuli kakskymppinen. Nyt en vissiin ainakaan virallisesti enään (ainakaan iän puolesta) ole teini, vaikkei välttämättä itsestä ihan siltä tunnu. Armeijaa on nyt vielä 15 aamua jäljellä, kotiudun täältä kivasti kuvaamaan Summer Upia Lahteen 6.7. ja 7.7. molempina iltoina järjestetään myös Lahden Tivolissa jatkot ja lauantaina myös Lahti2ibiza Senssissä. Kotiutumisviikonloppu tulee oleen siis melko fyysinen! :D

Mutta tosiaan, nyt ois ikää mittarissa sen pyöreät 20 ja pitäisi olla jo iso poika, mutta tulevaisuus tuntuu olevan vielä kovasti auki. Maailma suurine kysymyksineen on edessä: Minne muutan? Mitä opiskelen? Mitä teen töikseni? Omia unelmia seuraten tulevaisuudessa mielellään opiskelisin ja tekisin töitä lähinnä valokuvauksen parissa, ideaalisina paikkoina lähinnä Lahti ja Helsinki, ulkomaatkin, esim ameriikka ois ihan kiva. ;)

Varsinainen syntymäpäivä oli tänävuonna aika tylsä, keskiviikko intissä toimistolla vailla mitään järkevää tekemistä. Päivää onneksi piristi n. 300 onnentoivotusta eri suunnista, kiitos niistä kaikista! Alunperinhän synnyin juhannuspäivänä vuonna 1992 ja nytkin juhannus on tässä ovilla. Lomat alkaa about nyt ja sunnuntai-iltana sitten taas takaisin inttiin toisiksi viimeistä kertaa! Oma juhannus todennäköisesti tällä kertaa etenee ihan kotosalla ja Lahden kulmilla, saa nyt nähä jos sitten tuleekin yhtäkkiä joku päähänpisto ja tulee lähdettyä jonnekin. Viimevuonnakin muutaman tunnin varotusajalla kalajoelle rellestämään, oli meinaan lystiä! Mutta tosiaan, nyt lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

ps. Vielä pari kuvaa meeeikäläisestä tästä keväältä, mitä ei mielestäni aikasemmin ookkaan täällä julkaistu. Musta on yleensäkään aika vähän kuveja ees olemassa kun ite oon yleensä aina siel kameran toisel puolel, onneks sillointällöin jollain muullakin on kamera messis. :))

Hyvästä kuvasta palkittiin pusulla! :D
En tiedä mitä täs tapahtuu? :D Bailattiin semisti Taran kaa?
Tyttöjen kaa käytiin vähän ajelemassa limolla. ;-----)
Rukalla laskettelemassa ...eikun terassilla :D!6 kommenttia:

 1. hello, nice blog! we just started a blog, would you want to go and give us your own opinion .. If you like you can become our follower :)

  http://for-midable.blogspot.it/

  VastaaPoista
 2. onnea vaan synttäreiden johdosta!!! :-D

  VastaaPoista
 3. Onnea, täältä tullaan pari pv jäljessä tuohon epäteinien joukkoon; 23pv, juhannusaattona synnytty:D Kerro onko se ihan kauheen kamalaa olla 20, että tiiän jätänkö kakskymppisen välistä >B)

  VastaaPoista